Wil jij ook met een koor werken dat het beste uit zichzelf haalt zonder extra inspanningen?

Wil jij ook repetities die energie geven in plaats van slurpen?

Wil jij beschikken over meer mogelijkheden om jouw koor op inspirerende wijze te leiden?

Met mijn workshop ‘DKB voor dirigenten’ kan ik jou helpen om de prestaties van jouw koor een flink stuk hoger te krijgen. Zonder dat het je veel tijd of moeite kost. Het zal je enthousiaste zangers en geïnspireerde koren opleveren.

Dutch-Koorbusiness voor dirigenten

Met mijn werkwijze ben jij in staat om individuele koorzangers en groepen op efficiente wijze tot grotere prestaties te bewegen. Dat doe je door:

  • te luisteren naar wat koorzangers werkelijk willen en nodig hebben
  • oog te hebben voor wat zij wel kunnen en
  • gezamenlijk te werken aan wat ze nog niet kunnen

Hoe doe je dat?

In de workshop DKB voor dirigenten leer ik je jouw koor goed te laten presteren binnen de bestaande mogelijkheden. Kernpunten daarbij zijn:

  • optimaal benutten van repetities, zonder onnodige en tijdrovende herhalingen
  • efficiënt en economisch studeren
  • koorscholing en stemvorming inzetten als krachtig middelen om de prestaties van de koorzangers te verbeteren
  • koorzangers beter motiveren door meer te laten participeren
  • het zelfoplossend vermogen van je zangers aanspreken

Meer weten over deze workshop en wat ik voor jouw koor of bestuur kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek per telefoon of via videobellen waarin we de mogelijkheden doornemen.

Mijn ervaring

Mijn ervaring

Ik heb vele concerten, workshops en cursussen op het gebied van koordirectie gevolgd en gegeven en ben de afgelopen jaren dirigent geweest van diverse koren, variërend van cantorijen en kamerkoren tot en met toonkunst-oratoriumkoren, vrouwen- en mannenkoren, muziektheaterverenigingen en popkoren

Mijn muzikale oeuvre is dan ook zeer uitgebreid en omvat alle stromingen uit vijf eeuwen vocale klassieke muziek waaronder het standaardrepertoire zoals de bekende Passies en grote oratoria tot en met opera, operette, musical en lichte muziek. Lees hier meer over mij.

Meer weten?

Meer weten over wat ik kan betekenen voor koren en besturen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende afspraak (telefonisch of via skype).