Wat vinden anderen van Rob Meijer? 

Een heerlijk avondje uit

Zingen in een koor onder Rob’s leiding is een groot genoegen. Rob stelt eisen aan voorbereiding (thuis) en aan concentratie en inzet tijdens de repetitie. Dit zorgt voor zóveel kwaliteit dat in 2017 de Hohe Messe van Bach kon worden gezongen.

In een ontspannen sfeer wordt gewerkt aan verbetering van items als: kom los van de noten en luister naar wat je zingt; zing de tekst zoals je hem spreekt; kijk naar je publiek en niet in je boek! De repetities zijn uitstekend voorbereid en verlopen gestructureerd. Vaak worden partijen even apart gezongen, daarna gestapeld en bijgeschaafd. En meteen is de ruwe versie gepolijst tot een mooi stukje muziek! Ik geniet van de humor die Rob er regelmatig tussendoor strooit. De koorrepetitie ervaar ik als een heerlijk avondje uit.

Jannie Stukker

Het niveau van het koor stijgt met Rob

Sinds 2017 jaar zing ik bij de COV in Steenwijk. Daar is Rob Meijer dirigent. Ik ben erg blij met hem als dirigent. Rob heeft een positieve instelling en zijn repetities zijn erg leuk. Hij kent de koorleden persoonlijk en weet wat ze nodig hebben om ze net dat stapje verder te brengen. De stemoefeningen voorafgaand aan een repetitie zijn altijd weer verrassend. Met Rob als dirigent weet je zeker dat het niveau van het koor stijgt. Rob is serieus met zijn werk als dirigent bezig maar doet dit altijd met een vleugje humor.

Renny van der Galiën

Meer weten?

Meer weten over wat ik kan betekenen voor koren en besturen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende afspraak (telefonisch of via skype).